Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

2008
05.01

Klik op Zlatan om filmpje te zien
Jinne kwam hem weer eens tegen op zijn dagelijkse wandeling op het internet en vond dat laatste woord van de titel de ultieme reden om hem ook maar op zijn blog te introduceren. Hem? Is Jinne van de herenliefde geworden? Welnee, maar film is nou eenmaal mannelijk zegt Van Dale.

film (de m; films; filmpje)
1 dun vlies dat iets bedekt
2 (meestal verkleinvorm) strook lichtgevoelig materiaal voor foto- of filmopnamen
3 werk, bestaande uit een reeks filmopnamen die bewegend beeld vormen
4 geheel van instellingen, bedrijven en personen, die films maken en vertonen

Al kan Jinne niet ontkennen dat hij een beetje verliefd was (en nog steeds is) op de voetballer Zlatan Ibrahimovic en die best wil ruilen voor de 33 goals dit seizoen van Stuntelaar.

Filmpje is gelijk ook de reden dat Ajax maar als die wiedeweerga (mooi woord trouwens) kampioen moet worden, want met PSV vallen zulke leuke producties natuurlijk niet te maken. Al worden ze tig keer achter elkaar kampioen.

Nu vanmiddag maar een helftje aanschouwen van de play-offs vs SC Heerenveen om dan de trein richting Nijmegen te pakken. Met in achterhoofd de de hoop dat het Frieze publiek niet een andere hit van Shaffy aan kan heffen: Sammy. Een blessure en schorsing bij de zuiderburen in Amsterdam hebben namelijk de kansen verhoogd dat onze klusjesverdediger uit Ghana Samuel Kuffour zowaar uit het vet gehaald wordt om een wedstrijd te starten.

Roy Beerens schiet hem voorbij. Sammy trekt aan de noodrem. Rood!

Dag Sammy, domme domme Sammy
Kijkt niet om zich heen
Doet alles alleen
En vindt de wereld heel gemeen

BTW: kan iemand uitleggen waarom iedere lyricsite me gelijk altijd vraagt om iets te installeren? Beter gezegd, waarom ze vol zitten met troep?!

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Je komt elkaar tegen... (0.584)
  2. Verlangen naar Javier Bardem (0.584)
  3. Mister Lips kust de week uit (0.584)

Tags: , , , ,
Gelezen: 4,804 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 4,804 keer gelezen