Solliciteren, het zou verboden moeten worden!

2008
12.16

Een berg te hoog…

Waar in mijn dromen er om mij wordt gevochten na het bereiken van die ene berg, daar laat de beklimming van de andere berg nog op zich wachten. De berg die werk heet. Brieven verlaten met regelmaat mijn digitale postbus om die van een ander te bevlekken, maar zo dikwijls keren ze met een korte mededeling terug. “Bedankt voor je reactie, maar….” Als ze uberhaupt de weg terug al weten te vinden.

Was ik in het begin nog webredacteur, ondertussen ben ik al veel meer geweest. AV Documentalist, Web analist, Quiz-internetredacteur, Project-editor, Creatieve webmaster, Spotter, Contentredacteur, Economy class e-commerce executive, Junior medewerker Communicatie, E-commerce Consultant, Social Media Specialist/Seeder en wat nog meer… Althans voornamelijk in mijn brieven dan. De grootste transformatie die ik uiteindelijk echt heb gemaakt is dat ik af en toe het genoegen mag proeven met mevrouw te worden afgewezen. Kennelijk is de naam Jinne, ondanks een stoere boardshaper en een naar mij vernoemde asskickende karateka toch nog geen gemeengoed als jongensnaam in de Nederlandse wereld.

Doch, er is altijd nog de wijze raad van Adformatie:

“Heb vertrouwen: een droomwerkgever is dat per definitie alleen wanneer hij ziet wat voor geweldige kandidaat jij bent!”

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Klim, sjim, wat is leuk, wat is slim?! (1.000)
  2. Help, ik ben een meisje! (1.000)
  3. Ik en Mari (0.717)

Tags: , ,
Gelezen: 5,596 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 5,596 keer gelezen