Niet alleen Kees Prins op het scherm straks

2008
04.11

Mooi weer de Leeuw, straks inclusief Jinne
Ook voor Jinne zelf is de kans groot dat hij binnenkort met z’n smoel op de televisie te zien is. Stond er al de afspraak met de lieverdjes uit de Minorklas Journalistiek om naar De Wereld Draait Door te gaan op de 23ste. Lag er gister ook nog eens een brief op de mat met de mededeling dat ik volgende week zaterdag verwacht wordt in Studio Ce. In mijn eigen Almere.

Eindelijk een keertje live naar Paul de Leeuw. Soms zat ik nog wel eens te denken, heb ik een stiekem wensje waar ik me de studio in kan schrijven. Of beter nog een ander mij, dat heeft toch meer effect. Alleen mijn voornaamste wens was toch gewoon om er een keertje bij te zijn. Dat is bij deze gelukt. Dan ook nog eens in Almere, waar het met de Schreeuw van de Leeuw ook begonnen is. Sweet!

Wellicht een overkill aan Jinne dus straks. En dat als KRO man bij de concurrent de VARA. Tja, er is dan ook geen studioprogramma hier waar ik echt graag bij zou willen zijn. Bij Toen Was Geluk Heel Gewoon zou ik niet dood gevonden willen worden. Daarnaast, heb zowat alle BN’ers van ‘t pand wel gezien. Tijd voor wat nieuws! Met een petje op een shirtje aan met KRO logo? Nah, ik doe alleen online marketing hé!

Gelukkig maar dat mijn aanwezigheid bij De Vloer Op pas eind mei of begin juni op televisie te bewonderen is.

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Jinne's laatste toernee op TV (0.834)
  2. Bassie & Adriaan vs Baron van Nieuwkerk, Eminem & de Jakhalzen (0.667)
  3. Jinne is in beeld (0.667)

Tags: , ,
Gelezen: 4,909 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 4,909 keer gelezen