Jinne in Tibet

2008
09.20

Batman in Tibet of toch gewoon IJsland?

Was het maar waar. Na Kuifje dan ook Blondje in Tibet. Echter in deze tijd, waar ‘t roze spaarvarken in mijn zucht naar roze, meer & meer het leven laten moet is er voor mij geen ruimte voor vakantie. Als Jinne immers op vakantie wil, dan wil en doet hij dat goed.

Nee, Jinne in Tibet is een reis terug in de tijd. Tijd waar het begon voor Batman. De knapste van het stel, Christian Bale, acterend dan, maar misschien ook qua uiterlijk wel. Zeker in pak, niet zo’n karikatuur als George Clooney. Die had na zijn sixpackje Nespresso een buikje ooh zo strak en dat moet nie(t).

Voor mij is het een reis terug naar het land van IJs. Tja, wel zo logisch wel. Nee, niet dat ik terug ga, ook al wil ik wel. Ik bedoel echter de opname van het algehele filmspel. IJsland mag dan duur zijn qua kronen, het is toch chiller dan op zes kilometers hoogte in een zilveren filmtrailer wonen. Zo liep onze Jinne dus op het ijs en door de sneeuwvlokken (vier jaar oud) zo nep, waarvan ik nu achteraf zo’n spijt voel dat ik niets meegenomen heb.

Gelukkig hebben we het filmpje nog. Zelf geknipt en geschoren!

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Ik ga morgen op vakantie en neem mee.... (0.643)
  2. IJsland, wist je dat? (0.643)
  3. Zelfs IJsland is niet meer veilig! (0.500)

Tags: ,
Gelezen: 5,810 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 5,810 keer gelezen