Ik ben mezelf verloren

2009
09.03

Trein gaat voorbij

Zo lang niet bloggen. Je bent ‘t kwijt; ik ben ‘t kwijt. Ondergesneeuwd tussen al het andere op het net. Manische twitteraars, die zelfs de vorm van hun drol aan al hun volgers melden. Dat bewaar ik toch liefste voor een persoonlijke sms. Voor een grote boodschap niet gebonden aan 140 tekens.

Erger nog is het gemis van mijn helden. Zij die mij verder moeten brengen met de trein zijn niet meer. Mr T, Sigur Rós, Zlatan en vele anderen schreeuwden om hun hardst in mijn oor. Hoofdrolspelers van mijn blog. Doch Jibbajabba, Saeglopur en dikkevettegoalNAC6-2 waren mijn wachtwoorden tot een nieuw jaar treinen niet. Zo rijdt spoedig de trein aan mij voorbij. Is Jinne ontspoord. Jinne in zijn vorige vorm. De Jinne uit Almere. De Jinne die met korting reed.

Jinne is er echter nog wel. Ook al was hij ongehoord lang ongehoord. Doordat ik de draad eens niet kwijt was. Ja, wie dit schrijft is gek. Op nu naar de site van de NS voor een nieuwe account. Voor het creëren van een nieuwe Jinne zei hij schizofreen.

Mijn hemel waar gaat dit heen?

Naar NS.nl tetterde hij. En dan naar Amsterdam, Duivendrecht en Bilthoven mocht mijn fiets het wedermaal niet doen!

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Almere - Amsterdam - Almere (0.500)
  2. Beetje verliefd, maar ik weet niet op wie... (0.500)
  3. PUSSY Deluxe! (0.500)

Tags: , ,
Gelezen: 9,769 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 9,769 keer gelezen