Het bos in gestuurd

2008
10.12

Door de duinen zie je het bos juist wel

Bos. Zo vaak met hoofdletter gespeld de afgelopen week. Doch geen verontrustend berichten over de groene reusjes in onze omgeving, waardoor ze met een kapitale B geschreven moesten worden. Nee, het was Wouter Bos die kwistig met ons belastingkapitaal aan de strooi ging om de banken uit een crisis te trekken.

Belastingkapitaal dat ik voor het eerst sinds lange tijd afgelopen week wederom mocht spekken. Bij Staatsbosbeheer zijn ze op de website weer helemaal bij wat betreft de winteractiviteten. Datzelfde geldt voor mijn persoontje. Mocht de website even offline zijn en bent U zoek naar een leuke activiteit in naburig bos: ik ben te bereiken op Hyves, Facebook, Last.fm, Flickr en Myspace. ;)

Real life netwerken was het in het bos van de Drunense Duinen. Waar voor even geen familielid met vervroegd eeuwig pensioen hoefde te gaan om elkaar weer eens te zien. Nee, dit maal stonden er nieuwe namen en gezichten op het programma. Niet dat de familie zo druk bezig was geweest de afgelopen jaren op de slaapkamer & keuktafel. Nee, het was gewoon een flinke tijd geleden dat de hele Lips-bende bij elkaar was voor een uitje! Doch een overhoring achteraf (van) wie al dat kleine grut nou was? Daarvoor was het dagje te kort. Slechts de grootste nieuwkomers en Amsterdammers van tegenwoordige geest lieten diepe sporen achter in mijn geheugen.

Wellicht wordt het dan toch tijd voor de allereerste Hyves voor de gehele Lips familie. Nu deze nog een grootte van enige importantie op de mat weet te leggen. Als de drie ooms zich niet meer aan jonge blaadjes zullen wagen zal het voortbestaan van de achternaam toch echt van een enkel persoon afhangen.

Deze jongeman moet echter nog eerst het hart van een dame winnen voordat hij uberhaupt een gezin kan beginnen. Rijmen lukt makkelijk op het digitale papier, maar nog niet voor het eggie hè, Jinne?

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Tijd voor iets nieuws (0.750)
  2. Beetje verliefd, maar ik weet niet op wie... (0.500)
  3. Doe maar gewoon... (0.500)

Tags: , ,
Gelezen: 4,902 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 4,902 keer gelezen