Fijn dat er zo weinig mensen Jinne heten

2008
07.18

Jinne is boos

Soms heeft het niet zoveel voordelen om uniek te zijn. Een verplicht bericht op een onderwijsblog. Vanwege een beursbezoek met mijn maatjes van school. Bericht onder mijn eigen naam. Je weet wel, met die Engelse lippen erachter. Anders konden ze niet checken op school of het werkelijk was gedaan.

Word ik gegoogled door een mogelijke werkgever met als achterliggende gedachte: “Kan die Jinne wel schrijven?” Krijgen ze dat bericht te zien. Een bericht zonder gebruikelijke liefde van de Blonde Man geschreven. “Doh!” Zoals Homer Simpson het zo treffend kan zeggen.

En ik maar steeds denken dat all die foto’s van Jinne met bier op Hyves me ooit de das om zouden doen…

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Feest! Op zoek naar boeren en vrouwen (0.783)
  2. Bruin fruit (0.783)
  3. Biertje (0.717)

Tags: ,
Gelezen: 9,554 keer gelezen

3 Responses to “Fijn dat er zo weinig mensen Jinne heten”

  1. Jinne says:

    Hi Jinne, kwam toevallig op je site terecht door te google-en op mijn eigen naam. Zag ik onderwerp, schot in de roos! Krijg het vaak te horen: ‘hoe zeg je?’ ‘Janne, Jenne, Jonne?’ ‘Nog nooit van gehoord, waar komt dat vandaan?’ Ik ben er eigenlijk heel trots op :) En in Utrecht ben ik de enoge Jinne, iedereen weet gelijk over wie het gaat haha.

  2. Jinne says:

    Nou, sinds juli woon ik ook in Utrecht, dus je bent echt niet meer de enige! Jouw naam ook wel meerdere keren tegenkomen op zoek naar mezelf.

Your Reply

Gelezen: 9,554 keer gelezen