Beetje verliefd, maar ik weet niet op wie…

2008
09.08

Love, liefde, blablabla

Afgelopen vrijdag. Ik werd wakker met een prettig gevoel in mijn lijf. Nee, niet doordat ik moest rijen en lessen tegelijk. Die bezigheid noem ik nog steeds niet fijn. Mijn spaarrekening begint er meer en meer hetzelfde over te denken en zichzelf ook af te vragen of het de naam spaar nog in de naam mag dragen. Een leuke vakantie (Jinne-standaard) zit er weliswaar wel in, maar dan moet het ene hartje van het plaatje toch echt in rook veranderen die vrije dag. De andere kleur, naar het schijnt een favoriete kleur van mij, mag dan in de vorm van een bewijs een plaats in mijn geldbuidel vinden.

Doch ‘t was iets anders die roze vrijdagochtend. Ik voelde me een tikkel verliefd. Vlinders in de buik, maar van wie? Supermarkt de ideale plek om haar te ontmoeten? Ik zou het bijna zeggen, want die ene leuke meid iedere KRO-ochtend bij mij in de trein zat tot dat ze ging verhuizen was er ook. Dit bedacht ik me pas snugger toen ik weer op de fiets naar huis zat en me afvroeg tegen wie ik nou ‘hoi’ zei bij Appie Heijn. Tas was zwaar en mijn iPod bevond zich al in beide oortjes, dus rechtsomkeerd draaien zat er niet meer in. Al had het me minder werk opgeleverd dan nu. Nu zal ik iedere middag moeten posten bij de Albert Heijn voor ‘t (ex-?)meisje van Zapp.

Zaterdag was ze er niet weder. Slechts een mooie blonde Poolse met een brede lach met glim. Ze zou wel verwachten dat ik kan klussen. Dus dat zat er op voorhand niet in.

Verder kijken op internet of in mijn dromen dan? Is er uberhaupt wel verschil qua kans op winst? In de droom van gister was daar opeens ‘t AVRO-meisje. Of zoals ik haar liever noem: de Jetske van den Elsen look-a-like. Doch, zoals zo vaak met een droom, je rekent rijk. De volgende ochtend is het echter stil… Is er dan geen enkel meisje op deze aardkloot die zegt: Jinne, ik wil!

Of in ieder geval een meisje dat zegt: ik herken dit gevoel en ik wil er iets mee doen. ;)

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Ik zou er niet dood gevonden willen worden (0.309)
  2. I want to be in America! (0.290)
  3. Updaten, 't is net de belastingdienst (0.245)

Tags: , ,
Gelezen: 4,598 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 4,598 keer gelezen