Bassie & Adriaan vs Baron van Nieuwkerk, Eminem & de Jakhalzen

2008
04.03

Sven, Asimo en Adjiedj
Of wel ‘De toekomst is nu’ staat voor de vrijdagavond geprogrammeerd op een tijdstip (19.25 Ned 2) waarvan je denkt: Is dat wel zo handig? Maar ja, toekomst is nu, uiteindelijk allemaal dezelfde baas, dus niet zeuren over een lastige concurrentie (DWDD). Gewoon scoren!

Bassie & Adriaan. Met de robot Asimo in de ploeg kan ik bij het zien van de promo van het niet laten om even terug te denken aan mijn allereerste robot op teevee: Robin. Je weet wel, het blikken mannetje met een klok als kop, waarin meer verstand zat dan in het roodgeneusde hoofd van Bas van Toorn (Bassie onder intimi). Althans dat deden de makers ons geloven. Ik weet best ook wel dat het televisie was en dat Robin ook weer niet zo slim was.

Ook nu nog pest ik iedereen die Robin heet er nog mee: A-dri-aan in mijn meest perfecte robotstem. Gelukkig heb ik niet al te veel vriendjes die Robin heten.

Nu heet de robot dus Asimo. Duurt nog dus wel even voordat ik een andere Asimo daarmee kan pesten. Japans manneke, dus ‘t volgzame soort. Of wel de enige vrouw, in het door mannen gedomineerde programma. Adjiedj Bakas als de Bassie van ’t programma. “Dat ga ik even aan de binnenkant van mijn ogen bekijken Sven Adriaan.” Waarna Sven met een lichte verbazing de toekomstverhaaltjes van Adjiedj aanhoort en lacht: “Wat zeg je me nou Adjiedj?! Je ziet weer spoken. Eet jij nu maar weer gewoon lekker een slagroomtaartje Adjiedj.”

Nu maar even afwachten of de chemie van Adjiedj & Sven er eentje is zoals de Bassie & Adriaan van tijdens de serie of die van erna. Ik heb zo van die verhalen gehoord… EXTRA reden om te kijken! Is gelijk de functie van onze kleine Japanner ook duidelijk. Die houdt de kemphanen uit elkaar!

Zouden ze het de Baron op het andere net echt zo makkelijk maken? Beleef het iedere vrijdagavond.

Dus humor en spanning,
Ze komen eran,
Met Adjiedj en
Sven Kockelman!

BTW: Eminem = Marc-Marie

Bookmark and Share

Loved it? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  1. Over rare jongens gesproken (0.658)
  2. Niet alleen Kees Prins op het scherm straks (0.504)
  3. Jinne is in beeld (0.504)

Tags: , , ,
Gelezen: 5,268 keer gelezen

Your Reply

Gelezen: 5,268 keer gelezen